Vi har ca. 600 kvm veludstyrede produktions-faciliteter. Maskinparken er bred og alsidig med alle tilhørende værktøjs- og forarbejdsningsmaskiner inden for smede- og maskinkonstruktion, blandt andet drejebænke, fræsere, save, pladesaks og CNC-styret kantpresse, ligesom her er svejseudstyr til svejsning og lodning i al slags stål og metaller.


WEISS Maskin Teknik aps :: Citat Start

Vi produktudvikler, konstruerer og fremstiller færdige løsninger !


WEISS Maskin Teknik aps :: Citat Slut

Weiss Maskin Teknik aps gør en forskel

 

Vi produktudvikler, konstruerer og fremstiller færdige løsninger. Opgaver udføres over en meget stor spændvidde indenfor maskinkonstruktion, fremstilling og service hertil. Herunder også fejlfinding på pneumatik og luftstyret anlæg. Weiss Maskin Teknik bevæger sig indenfor et bredt spekter af industrien, men i de senere år med mere og mere vægt lagt på rationelle- og rengøringsvenlige maskiner og udstyr til fødevareindustrien. Vi bevæger os i mange brancher og derfor lytter vi meget efter vore kunders erfaringer, ønsker/behov, det resulterer som regel i de bedste løsninger.

 

Weiss Maskin Teknik er placeret i Højen 6 km fra Vejle mod Kolding, tæt på motorveje og øvrig industri og råder over ca. 600 m² veludstyrede produktions-faciliteter. Maskinparken er bred og alsidig med alle tilhørende værktøjs- og forarbejdsningsmaskiner inden for smede- og maskinkonstruktion, blandt andet drejebænke, fræsere, save, pladesaks og CNC-styret kantpresse, ligesom her er svejseudstyr til svejsning og lodning i al slags stål og metaller.

 

Weiss Maskin Teknik fokuserer bredt på industri teknik, maskin konstruktion, service og vedligehold for at kunne sikre, at vi til enhver tid imødekommer vore kunders behov. Vi tilbyder service på procesanlæg og deltager i al slags reparation, ombygning og vedligehold, ad hoc og planlagt forebyggende vedligehold.